FrivilligBørs Aarhus

FrivilligBørs Aarhus 2018


Dato og tid

Fredag d. 21. september 2018 kl. 16:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 10. september 2018 kl. 23:55

Sted

Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Aarhus C
Denmark

Arrangør

FrivilligBørs Aarhus
+45 29878361
frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk

Networking, tapas og nightcaps til FrivilligBørs Aarhus 2018

Aarhus' virksomheder, institutioner og foreninger inviteres hermed til en hyggelig eftermiddag med networking, sparring, indgåelse af strategiske partnerskaber, udveksling af ressourcer og efterfølgende tapas og nightcaps, når FrivilligBørs Aarhus løber af stablen fredag den 21. september 2018 kl. 16-19 i Ridehuset. 

 • Kom og udvid jeres netværk
 • Mød byens socialt ansvarlige virksomheder
 • Få inspiration fra byens foreninger
 • Kom i dialog med byens offentlige sektor
 • Vis Aarhus, at du er en aktiv medspiller
 • Få inspiration til udvikling af dine projekter
 • Find en samarbejdspartner til jeres næste projekt
 • Kom og mød den nøgleperson, du mangler


Program for FrivilligBørs Aarhus 2018
 • 15.45-16.15: Ankomst og registrering af deltagere
 • 16.15-16.30: Velkomst og børsen ringes igang
 • 16.30-17.45: 5 x 15 minutters børshandling
 • 17.45-18.00: Børsen ringes af
 • 18.00-19.00: Tapas og nightcaps

Deltagelse i FrivilligBørs Aarhus er gratis. Tilmeldingsfrist er mandag den 10. september kl. 12.00. Du tilmelder dig her på siden ved at trykke på "Start tilmelding". Læs gerne vejledning til udfyldelse af tilmelding længere nede på denne side, inden du starter tilmeldingen.

Når der er lukket for tilmelding til frivilligbørsen, samles alle deltagere i et såkaldt “børskatalog”, som offentliggøres på Facebook, på vores hjemmeside og desuden sendes per mail til alle deltagere før frivilligbørsen. I børskataloget kan du orientere dig om, hvad de øvrige deltagere tilbyder og efterspørger på frivilligbørsen.

Om FrivilligBørs Aarhus
FrivilligBørs Aarhus er et årligt tilbagevendende netværksarrangement, hvor private virksomheder, offentlige institutioner og frivillige foreninger mødes for at netværke, sparre, indgå strategiske partnerskaber og udveksle ressourcer til gensidig gavn. Formålet med FrivilligBørs Aarhus er at udvikle lokalsamfundet og dets aktører i fællesskab og til gensidig gavn.

FrivilligBørs-konceptet er udbredt i mange europæiske lande, og i Aarhus er FrivilligBørs blevet afholdt i 2016 og 2017 med stor succes.

FrivilligBørs Aarhus 2018 arrangeres af FrivilligCenter AarhusMagistratafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse, Aarhus Kommune og Aarhus - Europæisk Frivillighovedstad 2018 og er en del af Folkets Møde.

Kontaktoplysninger
Hjemmeside: frivilligcenteraarhus.dk/frivilligbors
Facebook: facebook.com/frivilligborsaarhus
Mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk
Telefon: 29 87 83 61

Vejledning til tilmelding
Her finder du en vejledning til, hvordan du tilmelder dig FrivilligBørs Aarhus 2018. Bemærk at du altid kan rette i din tilmelding. Du vil modtage et link til rettelser i den bekræftelsesmail, du modtager efter tilmeldingen. Du kan rette i din tilmelding til og med mandag den 10. september kl. 12, hvor der tilmeldingsfrist.

"Antal": I er velkomne til at deltage med flere repræsentanter fra den samme forening/institution/virksomhed. Uanset hvor mange repræsentanter I er, kan du kun vælge "1" under "Antal". Dette skyldes, at vi kun ønsker at have kontaktoplysningerne på én kontaktperson fra jeres forening/institution/virksomhed. Senere i tilmeldingsproceduren vil du blive bedt om at angive antal deltagere fra din forening/institution/virksomhed.

Herefter trykker du på "Start tilmelding". Når du har trykket "Start tilmelding", skal du udfylde en tilmeldingsformular. Her bliver du bedt om at udfylde følgende punkter:

"Firma/organisation": Her indtaster du navnet på din forening/institution/virksomhed. Undgå gerne forkortelser og "kælenavne", som ikke giver mening for udenforstående.

"Fornavn": Her indtaster du dit fornavn.

"Efternavn": Her indtaster du dit efternavn.

"E-mail" og "Bekræft e-mail": Her indtaster du din e-mailadresse.

"Mobilnummer": Her indtaster du dit mobilnummer. Det er vigtigt, at du indtaster et mobilnummer og ikke et fastnetnummer, da vi bruger nummeret til at sende dig en SMS med et link til et evalueringsskema efter frivilligbørsen. Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet per SMS, kan du sætte kryds i feltet "Nej tak til SMS-informationer om arrangementet".

"Hjemmeside": Her indtaster du hjemmesideadressen for din forening/institution/virksomhed. Hvis I ikke har en hjemmeside, kan du skrive "-" i feltet.

"Beskrivelse af forening/institution/virksomhed": Her bedes du kort beskrive, hvad I laver, sådan at deltagere, der ikke kender jer, kan få et indtryk af, hvem I er.

"Vi tilbyder": Her beskriver du kort, hvad I kan tilbyde de andre deltagere på frivilligbørsen. Brug gerne stikordsform. Bemærk at FrivilligBørs Aarhus er et lukket arrangement for repræsentanter for foreninger, virksomheder og institutioner. Der vil ikke være privatpersoner til stede, og du kan derfor ikke rekruttere frivillige til frivilligbørsen. Du kan til gengæld efterspørge sparring og samarbejdspartnere til rekruttering af frivillige. Se gerne børskataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2017 som inspiration til, hvad I kan tilbyde.

"Vi efterspørger": Her beskriver du kort, hvad I efterspørger fra de andre deltagere på frivilligbørsen. Brug gerne stikordsform. Se gerne børskataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2017 som inspiration til, hvad I kan efterspørge.

"Antal deltagere": Her angiver du, hvor mange I deltager fra din forening/institution/virksomhed.

Du har nu udfyldt tilmeldingsformularen. Sæt kryds i feltet "Jeg accepterer tilmeldingsbetingelserne" og klik på "Foretag tilmelding". Du er nu tilmeldt FrivilligBørs Aarhus 2018 og vil modtage en bekræftelsesmail med en opsummering af din tilmelding.

Bemærk at vi forbeholder os retten til at ændre i ordlyden i din tilmelding, så teksten passer til formatet på børskataloget.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

FrivilligBørs Aarhus
+45 29878361
frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk